Hvorfor e-bogen “Vejen til bedre cashflow” ?

Vejen til bedre cashflow
 

Jeg er sikker på, at din virksomhed betyder meget for dig, og at du er god til det, du laver. Derfor synes jeg også, du har fortjent, at få indblik i, hvordan du kan få mest muligt ud af det.

Jævnligt møder jeg virksomhedsejere, der ikke lige har fået sat deres bogholderi i system, og det kan koste dyrt. Men hvad er det så lige du skal have styr og fokus på i din virksomhed?

Det kan du læse om i e-bogen “Vejen til bedre cashflow” – som indeholder 9 råd til, hvordan du kan optimere cashflowet i din virksomhed.

Rådene har jeg samlet sammen, gennem de godt 25 år, jeg har arbejdet med bogholderi og regnskab. Erfaringerne er både fra små, mellemstore og store virksomheder, samt fra en række meget forskellige brancher.

Bogen er ment som inspiration til dig, som ønsker at få det optimale ud af din virksomhed. Få fokus på de regnskabsopgaver, der kan betyde mest for dit cashflow.

E-bogen har jeg valgt at gøre gratis frem til den 30. september.

E-bogen udkommer indenfor en uge, de sidste tekniske finesser skal lige på plads.

Men du kan allerede nu sikre dig at e-bogen lander i din e-mailboks ved at tilmelde dig  mit nyhedsbrev oppe i højre hjørne. Skulle de efterfølgende ikke have interesse i nyhedsbrevet, kan du enkelt framelde dig igen.

Har du brug for hjælp til at forbedre cashflowet – f.eks. bogføring, rykning af kunder, løn, moms – kan du kontakte mig på 27 85 55 46. eller her

Læs mere om hvilken regnskabshjælp jeg tilbyder her

For bedre cashflow til din virksomhed

Jette Martine Beck

Der er lukket for kommentarer.