Bagom

Jette Martine Beck - stifter af Beck Regnskab

Jette er uddannet inden for økonomi og ledelse. Erhvervserfaringen strækker sig over mere end 25 år og omfatter jobs som regnskabschef, controller og bogholder i en række virksomheder som NaviCom A/S, CPC Foods A/S, Erik Møllers Tegnestue, ALU Rehab A/S, UNO-X, Convatec og COOP.

I 2012 startede Jette Beck Regnskab, og arbejder i dag, som ekstern regnskabshjælp og sparringspartner for en bred vifte af små og mellemstore virksomheder, indenfor forskellige brancher.

Jette har især beskæftiget sig med bogholderi, afstemninger, lønninger, rapporteringer, måneds- og årsafslutninger, optimering af arbejdsprocesser og forretningsgange og implementering af økonomisystemer.

Brancheerfaringen ligger indenfor IT-virksomheder, arkitekter, detailhandel, handelsvirksomheder, håndværkere, behandlere, olie, produktionsvirksomheder.

Jette er Merkonom (R), Erhvervsdiplom i strategisk udvikling og projektstyring er desuden uddannet som salgsleder og business coach og mentor. Holder sig løbende opdateret med videreuddannelse og kurser.

Jette har desuden en række samarbejdspartnere, som hun trækker på ved løsning af større opgaver. Ligesom hun deltager aktivt i en række faglige netværk der består af veluddannede regnskabsfolk og revisorer.